Minion?
Lyst til å være en minion under årets Metrocon?
Fyll inn skjemaet for å melde deg opp som minion og bli med på å rigge opp og hjelpe til å gjøre Metrocon awesome for alle! Minions vil få gratis inngang for begge dagene og gratis lunsj i helgen og dagen før når vi rigger opp.

Vaktlister blir gitt ut og oppdatert med en gang den er ferdig, ca 2 dager før connet. Minner på at som minion har man ikke lov til å medbringe venner eller familie til connet uten bilett og ikke før vi åpner dørene. Som minion har du lov til å spørre Minion Ansvarlig om familie medlem kan komme innom for å se hva du driver med på connet.
Hva gjør en minion?
Spørsmål anngående det å være minion? Se nedenfor!
Scene Minions hjelper med scenearbeid, får showet til å gå og sørger for at cosplayere har det greit.

Generelle Minions hjelper til med diverse oppgaver både før, under og etter connet. Dette inkluderer oppsett, rydding, passe på aktiviteter og andre poster, slik som garderoben og gaming loungen.

Guardsmen passer på at folk oppfører seg pent, sjekker props ved inngangen og billetter. Det er viktig at våre Guardsmen har god kundebehandling.
Påmelding
Påmelding for å bli minion i 2018!
Husk å sjekke din inbox/søppelpost for svar fra minions@metrocon.no

Vilkår og krav for Minions: Du må være 16 år eller eldre. Være positiv innstilt og praktisere god kundebehandling. Hvis du ikke utfører den tildelte jobben du har fått vil din status som minion falle bort, og du må da betale inngangsbillett for eventuelle dager du ikke er med å jobbe. Du plikter til å møte opp til avtalt tid, eller gir beskjed god tid på forrhånd dersom du ikke kan stille. Du skal som Minion alltid være tilgjengelig på mobil.
Vilkår
Før du blir minion så har vi noen vilkår som må bli møtt
Vilkår og krav for Guardsmen: Du må være 18 år eller eldre. Du er politelig, ansvarsfull, villig til å gjøre din plikt og er lett tilgjengelig.

Du plikter til å møte opp til avsatt tid, eller gir beskjed god tid på forrhånd dersom du ikke kan stille.

Du skal som Guardsman alltid være tilgjengelig på walkie-talkie.

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Utvikling & design av Vecora