Stands på Metrocon
Nedenfor finner du de fantastiske standene som blir å finne på Markedsplassen. Du finner dem rett ved siden av Crystal Halls (scene hallen)

Outland Stavanger

Outland Stavanger er den beste plassen i Stavanger til å finne alt av tegneserier, manga, bøker, rollespill, kortspill, miniatyrer, merch og mer! Vi kommer med et drip drip drippin' utvalg av stæsh til dere, alle velkommen! ❤️

Vinter & Oliver

Oliver og Vinter selger fanart, merch og originale tegneserier. Vi er en lgbtqia-vennlig stand. 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

Miwa Fang

Hei, jeg heter Fang og er illustratør og grafisk designer! Jeg skal selge prints, keychains og klistremerker av både anime og spillkarakterer som jeg har tegnet selv. Hvis du er streamer eller driver med content creation tilbyr jeg også commissions og selger digitale design i min etsy shop!

SquishiSunshine

Hei! Vi er to digitale artister som har et mål om å promotere oss selv og andre små V-tuber-miljøer. Vi selger kunsttrykk som klistremerker, nøkkelringer med mer.

Geeksurge

Vi er et selskap fra Stavanger ved navnet "Geeksurge" som reiser norge rundt på diverse cons og selger merch og har alt mulig forskjellig innen anime/gaming/plushies o.l. Vi garanterer å gi dere en awesome stand! Vårt mål er å ha så mye kul merch som mulig slik at en hver person kan finne noe av interesse.

LaweyD

LaweyD er en karakterdesigner så vel som en indie tegneseriekunstner som er glad for å være på Metrocon i år. Hun skal selge sine originale kunst- og skissezines, tegneserier, søte små klistremerker samt original- og fankunsttrykk.

Make-A-Wish Norge

Make-A-Wish Norge oppfyller ønsker for barn og unge mellom 3-18 år i Norge, som er kritisk langvarig syke. Vårt mål er å skape håp, styrke og glede for barn med livstruende sykdom.

Kaams Art

Digitale og tradisjonelle kunsttrykk og malerier. Mest natur- og dyreinspirerte. Det blir solgt prints, maleri, klistremerker og tote-bags. Håper du vil ta turen innom for å se, eller bare for å ta en prat.

Noddiart

Vi er en liten bedrift som fokuserer på å lage tilpassede emalje pins. Noddiart/ Noddipins er en liten kreativ nettbutikk som selger søte kunstverk i form av emaljenåler basert på originale kunstverk som henter inspirasjon fra anime, disney, personlige opplevelser, mytologi og nostalgi.

Ilunaneko

Cosplay-gjest med trykk, små håndlagde gjenstander og Cosplay-gjenstander!

Tinerific Agency

Tinerific Agency er et kreativt byrå med cosplayere, manga-illustratører og en cosplay-fotograf. De tilbyr pedagogiske formål som paneler, workshops, men også reklamefilmer, premierer og arrangementsorganisering. I standen kan du møte noen av talentene og få hjelp/veiledning på ditt prosjekt samt trykk/tegninger.

Eleerra

Selger prints, keychains og andre småting jeg har tegnet selv, med glade farger, søte utrykk og masse blomster. Gjerne kom innom! 💚

Apples Corner

Hei! Jeg heter Apple. På min stand kommer jeg til å selge masse ulike ting! Kommer til å selge Stickers, buttons, plushies, figurer og masse mye mer :) Kom gjerne innom å si hei, alltid koselig å treffe nye folk💕🌱

Alfur creations

Hei, mitt navn er Alfiea! Jeg er en fursuit maker! På min stand blir jeg å selge plysjbamser og fursuit deler som for eksempel håndpoter og haler! Kom gjerne innom for å si hei, alltid koselig å hilse på nye og kjente folk!❤️🏳️‍🌈

Witchsteps - Krystalla å Kaos

Vi er en familiedrevet butikk med okkult tema som er full av hekse, skumle og magiske gjenstander, krystaller, bøker og håndlagde resirkulerte smykker laget av vår 11 år gamle datter. Vi har også kunstgjenstander, klistremerker, terningesker og dekorasjoner laget av vår ikke 11 år gamle nerdete Nail Witch-mamma.

Frost Upcycled

Frost Upcycled selger gamle og uelskede smykker, gitt nytt liv av en 10 år gammel jente. Sitter sammen med Witchsteps .

Cosplay Sjappa

Flotte smykker og masse kjekke varer fra dine favoritt spill, anime og film!

Tezz O'Pink

Hei, jeg er en ambisiøs tegneseriekunstner som er sterkt inspirert av manga. På standen min kan du finne trykk, klistremerker, commissions og mer. Pluss min første trykte zine! Den har tre noveller og noen illustrasjoner.

FandomAttic

Vi er standen til Fandomatics Norway. Vi selger fandom-produkter, der noe er hjemmelaget. Vi selger mye forskjellig som for eksempel bamser, fandom-bilder, figurer, klær og smykker. Gleder oss til å se deg på connet!

Whitespace:Props

Jeg selger 3d-printede gjenstander, som byster, små figurer, terningesker, bokseholdere og andre morsomme ting. I tillegg kan jeg printe ut større varer hvis jeg får bestilling på forhånd og leverer da under connet.

Bizziton Crafts

Hei! Jeg heter Bizziton og elsker å sy plysjbamser! På kunststanden min kan du kjøpe plysjbamser, terningposer, kunsttrykk, buttons, pins og mer! Jeg har en soft spot for søte og skumle temaer💜 Husk å komme innom og si hei❤️